kpss öss ve sbs'de son durum
Eğitimde sorunlar, yeni uygulamalar, eğitim, öss, sbs, kpss, dershane, üniversite, lise, ilköğretim konusundaki güncel haberlerin bulundugu web sitesi

Bakırköy İHL mezunları iftarda buluşuyor

Bakırköy İHL mezunları bu ramazanda da geleneksel iftarda bir araya geliyor.Bakırköy İHL mezunlarının kurduğu Bakırköy Önder Derneği tarafından organize edilen geleneksel iftar Bakırköydeki okul binasında gerçekleşecek.
30 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek geleneksel iftara tüm mezunlar ve okul mensupları davetli…
İftarın konukları arasında okulun efsane müdürü olarak anılan İsmail Yılmazın yanı sıra okula emeği geçen öğretmenler de var.
İlk öğrencilerini 1975 yılında Küçükçekmecedeki binasında kabul eden Bakırköy İmam Hatip Lisesi şu ana kadar 4 binin üzerinde mezun verdi.
Okuldan mezun olanlar arasında Türkiyenin yakından tanıdığı isimler var;
Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Celil Güngör, Başbakanlık Başmüşaviri ve GSGM Eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Hadımköy Belediye Başkanı Ali Osman Çolak, Bakırköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yusuf Demirci, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Gökçeoğlu, İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Hüseyin Dönmez, Bayburt Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Yaşar Yerlikaya, Gazeteci Ahmet Gemici, İşadamları Yüksel Aşıkkutlu, Mahmut Sakız, Mehmet Hacıahmetoğlu, Turgut Polat, Sedat İli, Alaattin Altuntaş mezunlardan sadece birkaçı.
0 yorum:

Yorum Gönder

Son Yazılanlar

Yeni oyun siteniz

Son günlerde fark ettigim yeni oyun sitesini sizinle paylaşmak istiyorum zengin oyun seçenekleri sunan ve her oyunu sorunsuz bir biçimde açabilen site benim önerim diger sitelere göre çok daha güzel vede çok güzel oyunları bulunan web sayfası
oyun